Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Fiske
Fiske

Nye regler og priser på fiskekort

Nå har vi fått nye fiskekort og regler i Svelvik. I førsteomgang kan dere kjøpe fiskekort på SMS, Dagskort, 3dagers kort, Ukeskort og årskort. Vi har også fått trykt opp fysiske fiskekort som blir lagt i kassa på Skalland innen kort tid.

Dere kan lese mer på denne siden: http://www.svelvikjff.no/index.php?option=com_content&view=article&id=49:fiskekort&catid=35:fiske&Itemid=57

 

Fiskesommer 2013

Fantastisk dag for å avholde fiskesommer. Strålende sol og fisken bet villig!

Vi hadde håpet på stor deltakelse av barn og unge, men i år var det kun Even Gravdahl Helgesen som hadde funnet veien til Mellomdammen. Men Even gjorde en tapper innsats og fikk mange fisk. Flest abbor med det ble en ørret også.

Den nyinnkjøpte bålpannen fungerte bra! Vi håper vi får god...

Les mer …
 

Fiskesommer 2013

Også i år avholder Svelvik JFF Fiskesommer, et gratis fiskearrangement for barn og unge. I år prøver vi oss i ferskvann, nærmere bestemt Mellomdammen. Dato er 14.07.2013 kl 10-14.
Ta gjerne med dere foreldrene og husk redningsvest.

Les mer …
 

Dugnad i DOFA anlegget

altDet skal avholdes dugnad på DOFA’s oppdrettsanlegg på Sjåstad onsdag 22/5 KL 18:00. Vi skal skifte ut resten av bordgangen i 2 etg. samt rydde en del utvendig langs klekkeriet. Ta med gummistøvler , arbeidsklær og arbeidshansker. Fint om vi kan få tilbakemelding om hvor mange som kommer innen lørdag 18/5 pga. innkjøp av pølser og mineralvann.

Si ifra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen så gir jeg beskjed videre til DOFA.

 

Rabatt hos Vammen-Fritid

Alle medlemmer i Svelvik JFF får nå 20% rabatt på ordinære varer(ikke salgsvarer) hos Vammen-Fritid.
Se utvalget her: http://www.vammen-fritid.no

Husk å ta med medlemskort.

 


Side 3 av 6

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside