Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Home Ungdom VIKTIG NJFF UNG - INFO

VIKTIG NJFF UNG - INFO

altLEDIGE PLASSER LANDSLEIR
Det er fortsatt muligheter for å bli med på NJFF Landsleir 2014. En leir fylt til randen med jakt, fiske og friluftsaktiviteter. Det er stor risiko for at du får masse nye venner, gode sommerminner og ikke minst kommer til å ha det fryktelig gøy. Se vedlegget for mer informasjon. Påmelding: www.njffung.no

FRIVILLIGE
Landsleirkomiteen søker også etter frivillige som har lyst å hjelpe til å nå målet med å skape den kuleste landsleiren i Norge. Vi trenger noe mer mannskap ved noen av aktivitetene og ellers i leiren. Vi kan love deg masse morsomt arbeid med jakt- og fiskeglade ungdommer, lange dager, hyggelig selskap og klapp på skulderen. Har du lyst å være med? Ta kontakt med undertegnede. Dette blir utrolig moro, enten du er deltaker eller frivillig.

HULLØYA - VERVEKONKURRANSEN
Vil også minne om den store vervekonkurranse. Konkurransen er bare for ungdom. Premien er utrolig kul. Gratis reise og opphold på jaktkurs på Hulløya, for deg og en venn. Masse hare og rype – ingen rovdyr. Du trenger ikke jegerprøven for å delta. Verv en kompis eller tre, så er du helt sikkert i gang.

EGET UNGDOMSBLAD
I august kommer også den første utgaven av et eget NJFF UNG-blad. Bladet skal til slutt være hel-digitalt, men kommer med de første utgavene også på papir.
Målgruppen er NJFF UNG – 13 til 18 år. Har du tips om gode artikler eller temaer, premierer vi gode forslag som blir med i bladet.
Med andre ord skjer det utrolig mye for ungdom i NJFF framover, så følg med! Spre denne e-posten i foreningen, venner og bekjente.

 

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside