Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Svelvik JFF

Jakttider

Det er ofte spørsmål om jakttider for diverse arter. Følgende link fører til oversikten på lovdata .

Disse skal være oppdatert hele tiden:

http://lovdata.no/for/sf/md/xd-20070201-0112.html#2

 

Revejakt

I løpet av de siste 100 åra har revebestanden økt sterkt over hele Norge. Rødreven er en sentral art i norske landskap, med stor innvirkning på andre arter. Nå spør også forskerne om det er behov for ei mer aktiv forvaltning av rødreven.

Rådyrkalver , hare, egg og kyllinger utgjør en stor del av revens meny, og påvirker disse bestandene. Det oppfordres derfor fra sentralt hold å beskatte rødrevbestanden hardere. Også i Svelvik synes det som bestanden er økende, og...

Les mer …
 

Laksefiske Gaula 2011

Mulighet for laksefiske i Gaula!

Voldøien Gård , 7290 Støren. Norge.
Tlf.:+47 480 24526
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
www.voldoien.no

Hei. Voldøien Gård kan i samarbeid med Støren Jeger- og Fiskerforening for fiskesesongen 2011 tilby laksefiske i Gaula , på to av de beste fiskestrekningene i hele Gaulavassdraget , Vold vald og Støren vald ved Støren.

Begge vald har dokumentert gode fangststatistikker ; totalt ble det registrert 328 fisk på

Les mer …
 

Oppdatering av medlemslister

Svelvik Jeger- og fiskerforening ønsker å oppdatere våre medlemslister og samtidig å kunne nå flesteparten av våre medlemmer via e-post. Vår moderorganisasjon, Norges Jeger- og fiskerforbund, ønsker det samme, og her kan vi slå to fluer i ett smekk.

Oppdatering skjer ved å logge seg inn på Min side på NJFF sin hovedside, eller via følgende link:

Les mer …
 

Medlemsfordeler

I tillegg til å bli medlem i et positivt og sosialt miljø med fokus på jakt fiske og friluftsliv følger det også gode økonomiske fordeler med et medlemskap i Svelvik Jeger og fiskerforening.

Sentrale fordeler:

Les mer …
 

Nye vaksineregler for hund i norden

Dvergbendelorm ble påvist på rev i Sverige nå på etterjulsvinteren. Mennesker kan smittes, enten ved direkte kontakt med hund og katt eller ved inntak av for eksempel sopp og bær fra områder der parasitten finnes. Mennesker som smittes kan i verste fall utvikle svært alvorlig og livstruende sykdom.

Alle hunder og katter eldre enn tre måneder skal behandles mot revens dvergbendelorm i løpet av de siste 48 timer før innreise til Norge.

Etter førstegangsbehandling som...

Les mer …
 


Side 25 av 26

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside