Svelvik JFF

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Svelvik JFF

Innføring av politiattest

altNJFF innfører politiattest

Norges Jeger- og Fiskerforbund innfører fra 1. januar 2012 krav om politiattest. Kravet gjelder for frivillige og ansatte som påtar seg oppgaver eller verv som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold ovafor mindreårige eller personer med utviklingshemming.  Les mer på forbundets side http://www.njff.no/portal/page/portal/njff/nyhet?element_id=141195976&displaypage=TRUE

Svelvik Jeger- og fiskerforening vil følge opp dette overfor alle som har verv og deltar i aktiviteter for barn og ungdom.

 

Vinterforing av rådyr

altSvelvik jeger- og fiskerforening hadde forrige vinter et samarbeid med Svelvik grunneierlag om vinterforing av rådyr. Foringen ble startet i midten av januar, og med de snøforhold som var da var vi nok litt sent ute. Dette til tross så fikk de fleste av foringsautomatene fast besøk av flere rådyr, og det ble meldt om færre tilfeller av skadebeiting i eplehagene etter at foring...

Les mer …
 

Mangler du jaktkort til 12 November?

Da har Svelvik Grunneierlag sagt seg villig til å være behjelpelig med å utstede sesong jaktkort på kort varsel for 2011.  Slik at jegere som ikke har søkt kort, kan gjøre det.

De har også jaktkort for ungdom til 250 Kr.

Dette er sesongkort for småvilt 2011.  Det jaktkortet gjelder også jakt for de arter som har jaktid utover 01.01.2012, og frem til revjakta slutter 15.04.2012.

 

Vær tidlig ute og bestill jaktkort :-) 

 

Ta...

Les mer …
 

Vil du være med på småviltjakt i Svelvik?

 

SMÅVILTJAKT I SVELVIK 12 NOVEMBER. HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED?

Tilbud til medlemmer, og ikke medlemmer av Svelvik JFF. Jegere, og de som ikke er jegere. Aldergrense 14 år og oppover. Jegere som har hatt med yngre barn på jakt tidligere, kan ta med de.

Lyst til å være med å oppleve småviltjakt i Svelvik?!
Les mer …
 

Jakt på Nøtteskrike

Jeg var ute på jakt med min gode jaktkamerat Michael i Svelvik marka, og det skulle jaktes på skogsfugl.  Vi hadde en fantastisk jakt dag, og fikk både sett Orrfugl, og Tiur.

Les mer …
 

Med ønske om god jakt!

Jeg er vel litt sent ute siden jakta har pågått en stund for de som har utnyttet jaktmulighetene på bl.a. rev, due og gås m.m. Allikevel gjenstår jo mesteparten av sesongen, så jeg vil på vegne av Svelvik jff ønske alle medlemmer en fin høst med mange fine turer og jaktopplevelser!

Når det er gjort vil jeg også tillate meg å oppfordre alle til å fortsette i den ånd som jegere i Svelvik tidligere har vist i forhold til å ta hensyn til andre som benytter skogen, og i å

Les mer …
 


Side 21 av 26

Sponsorer

Klikk på logoen for å komme til sponsorens hjemmeside